fredag 5 mars 2010



Snösmälta, takdropp, solstrålar, blå himmel och nyanser av grus, kan detta vara sant och kan det vara möjligt, ja, jag sticker ut hakan och säger, VÅREN ÄR HÄR!!!

En god vän till mej har storspoven som riktmärke, när den första spoven dyker upp, så har enligt honom våren kommit, långkalsonger av, snöskyffel in och trädgårdsmöbler ut.
Hur än det är, så blir ju allt så mycket enklare, skönare och lättare i tillvaron, plus allt det vackra som blommar upp i rabatter och på badstränder, jag bara gillar våren och älskar sommaren.

Fram med flipp-flopp, solbrillor, svalkande drycker och enkel klädsel, sen ..., ut å njut....:)

Några veckor kvar tills dess, men som sagt, en dag som denna kan man ju tillåta sig själv att vara euforisk, i den för stunden bästa av världar..:)
Annars är väl allt som vanligt, vilket på Bruksgodset alltid ses som en positiv företeelse. Ulrik sitter intill mej och skissar på Godsets nya projekt, som blir, om allt går som det ska, en ledstjärna för företagare runt om i länet.
AK och Helena har ett stickningsprojekt på gång ute i vårsolen, på deras alster ska sedan AK:s keramikknappar appliceras, fint va!!

Avslutningsvis bjuder jag på en mycket fin VÅRdikt av allas vår August S.

Välkommen åter, snälla sol, som jagat nordanvinden,
nu har du sovit sen i fjol och vaknar röd om kinden.
Värm upp vår jord, så växer råg och fyller bondens lada.
Värm sund och vik och vind och våg, så får vi gå och bada.
Välkommen åter, snälla sol, lys över land och vatten :
Nu klingar sång, nu stäms fiol, nu dansas hela natten.

Vårpuss på er alla/eriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar