lördag 27 mars 2010

Nu....kan jag skriva om igår!

Dagen började med en rolig ungsöppning och iordninsställande av bord och stolar inför quizen. Kan ni förstå att vi hade 93 bokade inför fredags kvällens samandrabbning i frågesport. Det är inte dåligt med tanke på att det kom en (1) bybo resten var tillresta!

o9oo Styrde vi bilen in till Ö-vik och där hade vi en träff med textilinredarnas Karin som bjöd oss att se hennes nya lokaler. Jätte trevligt! Vi har tillsammans med Karin fått förtroendet att skylta i Handelsbankens skyltfönster och nu var det dax att släppa in våren och färgerna! Sedan lyxade vi till det med lunch på stan. Den Italienska Gastronomica...Mmmmm!

Väl hemma dukade vi om i verkstans butik och satte färg även där. Sedan följde kökstjänst några timmar. Jag hade ett gäng på 8 personer som ville fira en födelsedag genom att få skapa i verkstan en stund innan mat och frågesport. Mycket uppskattat och roligt. Nån överraskade sig själv med att få ett bättre resultat än väntat och andra hade redan innan bestämt att dom inte kunde alls...så blev det.

När café och matsal fyllts till bredden var det dax att servera mat och jag fick återgå till kökstjänsten. Det är roligt att jobba dom här kvällarna men det blir ruskigt långa arbetspass. Efter att ha jobbat 0730 började fötterna tycka att det var nog vid 2220 tiden. Glada människor som uppskattar det vi gör gör det hela mycket enkelt och fötterna kan ju få vila idag!/ak


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar