tisdag 31 augusti 2010

Förnuft och känsla!

Det är med dom verktygen vi kan komma någon vart med det vi gör. Personligen kanske känsla är det som driver mej mest. Men med känsla kan man komma långt och med förnuftet som partner skulle man säkert komma ännu längre.

Mina allra käraste vänner nu startar keramik kurserna! Onsdag kväll 18oo upptakt! Fredagkväll har vi upptakt för helg kursen och sedan kör vi så det ryker hela helgen! Om det finns någon som känner sig sugen finns det två platser att fylla på helgkursen! 4-5 September alltså!

Kermik ....Leran liksom kletar sig fast i ens inre. Jag träffar människor nästan dagligen som berättar om att dom gått kurser och att dom fortfarande ser, tänker och känner keramik! Men det är väl så med allt som vi med händerna får lära oss. Innan vi har provat kan vi ju inte veta! Men när händerna en gång fått forma det som vi i hjärnan räknat ut eller tvärt om...formar det som leran själv vill och inte alls som hjärnan tänkt! Om du vågar och vill....ta chansen att ge hjärnan en utmaning och händerna en ny erfarenhet!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar