måndag 16 augusti 2010

Allt gammalt är inte tråkigt!

Nu har vi påbörjat en förvandling av vår butiksyta. Att det gamla skulle vara dåligt vill jag inte påstå men vi vill göra om göra nytt. I butiken finns en bermuda triangel där ingenting säljs och ingenting blir synligt. Ett märkligt fenomen. Om vi möblerar utifrån och in eller inifrån och ut tycks inte ha någon betydelse....det blir alltid en död yta! Samma yta varje gång! Nu ska vi placera om hyllor och bygga till några små väggar för att öka hyllmetrarna nu när vi ska vara tre som ska producera och leverera. Det är en hel vetenskap att veta hur man ska slussa sina kunder på rätt sätt genom butiken för att dom ska hinna skapa ett behov innan dom passerar kassan. Om vi visste hur mycket som påverkar oss när vi går in i ett varuhus eller butik skulle vi aldrig gå in! Det ska dofta rätt det ska vara rätt ljus, rätt musik och rätt ordning på grejerna. På Bruksgodset ägnar vi oss inte åt sådant men vi ska med alla medel försöka flytta ut Bermuda triangeln ur butiken.

Peter och jag ska nu beta igenom ytorna en efter en eftersom vi fortfarande har sommarens öppentider gällande. Stökigt blir det men vi hoppas att våra kunder ska uppskatta förändringen efter utfört arbete.

En fantastisk Augustikväll råder utanför fönstren och vi har tagit en tur ut mot havet. En kväll som denna är det synd att gå och lägga sig. Men med huvudet fyllt av planer för hösten ska jag sova på söta örat för att brassa vidare i verkstan i morgon. /ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar