måndag 8 februari 2010

Måndag förmiddag i verkstan...vi skapar en blogg för att ni ska få chansen att följa den kreativa process som pågår där i ! Solen skiner och året har gett oss en rejäl spark där-bak! Erbjudandet om att delta i en utställning på Murberget,Härnösand med temat Krona och Krans tackade vi naturligtvis ja till. Äntligen hittade vi chansen att presentera Ångermanlandsbruden, ett project som vi burit på men inte hittat platsen för.
Bruksföremål och kärleksträd kommer också att finnas som bidrag till utställningen. RRRRoligt!

Det här har gett oss fart under skorna och vi hoppas att få ha en separatutställning under hösten 2010. Strängar är temat för dom tankarna!

Peter hittade ett uttryck för den kommande pollen invationen ( ...jag tänker mest på snuva och rinnande ögon!) LOVE IS IN THE AIR! Sök på ordet pollen och bilder så öppnas en helt ny värld! Här har vi hittat en underhavs miljö som svävar i luften om våren. Vi skapar nu pollen i alla storlekar och former som sedan ska glaseras i färger...there is no end to the possibilities!!!!
Så kan man ha det på en måndag på jobbet om man jobbar på Bruksgodset!

4 kommentarer:

  1. Men en sådan utmärkt idé med blogg! Är det din, Peter Eriksson? (Signera gärna inläggen så att vi läsare vet vem av er som skriver.)

    Fantastiskt roligt att ni är med i utställningen på Murberget. Krona och krans har visats här hos oss i Umeå också men vi gjorde inte den lokala kopplingen som Härnösand har gjort. Smart!

    Allt gott till er. Å så vill vi ha pics, från köket när Anna bakar någon riktigt smarrig kaka tack!! ; D

    //Anki B

    SvaraRadera
  2. Välkommen till bloggvärlden! Roligt att se er här;) Jag lägger till er som länk på min blogg!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Grattis till bloggen! Så kul att kunna följa er och era skapelser!!!
    Vi ska till utställningen med hantverkskursen (Hampnäs) ... längtar efter att få se Ångermanlandsbruden när den är klar.
    Jag länkar till er på min och hantverkslinjens blogg. KRAM och lycka till!
    Ann VVW

    SvaraRadera
  4. Yes - så ja! Ska med glädje följa ert arbete på godset. Lycka till!

    SvaraRadera