söndag 25 april 2010



Måndag morgon! Ny vecka nya oskrivna blad! Jag sätter mej här redan nu denna tidiga timma för att samla mod att närma mej allt jag har för avsikt att hinna med den här veckan.

Att se på dagarna som kommer som oskrivna blad blir så tydligt nu när vi skriver om vad som faktiskt har hänt. Det borde alla göra! Vissa dagar kan det kännas som om man inte fått någonting gjort...men det kanske är så att man har fått massor gjort men inte just det som man hade planerat. När man sätter sig ner och skriver kan man summera dagen och se svart på vitt!

Solen skiner idag och Agnes fyller åtta år! Det innebär att vi flyttade hit för åtta år sedan och det är knappt man tror att det är sant!Det är sex år sedan som Bruksgodset slog upp sina dörrar.

Agnes är vårt fysiska bevis på när vi startade vårt nya liv på landet. Åtta år av stora händelser många första-gångsupplevelser! Vi människor lever i cykler och jag har inte räknat ut hur långa dessa cykler är men det kan vara så att de har en längd på nio år! Har du tagit ett steg bakåt och räknat ut hur dina cykler ser ut? Hur som helst så är det spännande att leva!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar