torsdag 22 april 2010



En givande dag är till ända! Jag har ägnat dagen åt att bygga sjöborrar! Vad annars kan man vilja ha i sin trädgård? Vi ska delta i en trädgårdsdag på torget i Örnsköldsvik den 29 maj. Vi försöker nu att hitta nya former för att förgylla våra ute miljöer.

Jag tror på sjöborrar i olika storlekar och gärna rakubrända. Peter tror på små soffgrupper som ger grodor och andra möjlighet till vila. Helena har sett möjligheten att ge dom med icke gröna fingrar möjlighet till en evigt blommande trädgård med hjälp av blommor i keramik.

Vi kommer hur som helst att ge alla en chans att skapa en väldigt personlig stil i det gröna utan att ta till trädgårdstomtar och flamingos!

Det som göms i snö........det är dags att städa bort spåren efter vinterns aktiviteter. Gammalt granris , marscall hållare , eldfat och annat. Vi ser fram emot en städardag i morgon.

Planerar för sista aprils trubadur kväll med brasa i byn! Det ska bli mycket trevligt och jag ser fram emot att välkomna våren och sjunga drivorna ut!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar