söndag 30 maj 2010

Morsdag!

Nu är det dax att ta fram den där extra energin som krävs för att producera mera! Ett hundratal gäster har besökt oss idag och så brukar det vara under sommaren...varje dag! Hyllorna måste fyllas nu de närmaste veckorna. Ljuset och löftet om sommar ska hjälpa oss att hitta krafterna som krävs. Efter att ha stått på torget hela gårdagen hoppas jag att vi har visat att vi finns och kanske kanske har vi väckt nya nyfikna att besöka vår verkstad och vårt café i sommar.

Mattias och Linda Baudin med barn kom förbi idag och det var skönt att höra att även smeder och glasblåsare inte har sommar productionen klara än! Vill man göra en riktigt trevlig tur under sommaren ska man åka till oss och sedan till galleri Utås för att sedan åka till Olofsfors där man kan besöka Linda i hennes glashytta och sedan Mattias i sin smedja. Ta en fika hos Sirpa på café Anno. Hur ska sommaren räcka till för allt som ska upptäckas????

Vi längtar efter att få sova i båten och njuta av det enkla livet. Det där livet som inbjuder till att bara vara! Men först....... ska hyllorna fyllas med keramiken som är resultatet av vad min mamma gav mej.....skapande glädjen och kärleken till leran.

Alla mammor.... grattis på morsdag!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar