måndag 10 maj 2010

mjölk ger starka ben.....barn!

Nu kan ni som bor i Ångermanland köpa Ångermanlands mjölk och på kartongen kan ni läsa om Bruksgodset och delta i en tävling där man kan vinna min frukostservis som man enbart kan komma över genom att vinna! Om någon vecka kan ni se och läsa om vår Ångermanlandsbrud som också kommer att pryda mjölkkartongerna från Milko!
Efter många timmars arbete har vi nu rott i land denna kampanj och nu är det upp till andra vilket utfall det blir! Skönt....nu har vi gjort vad vi kan!

Tänk om Farmor Anna hade fått uppleva att det står skrivet om hennes ladugård på mjölkkartongerna! Det kan tyckas vara långsökt att vi ska ha ett samarbete med Milko men med tanke på att min verkstad är en gammal ladugård och att keramiken jag gör är bruksgods så är det inte så konstigt! Nu hoppas vi att fler ska ta sig tid att komma ut till oss på landet och njuta av det lugn som vi kan erbjuda stressade stadsbor!

Nu tar nästa projekt vid och det är trädgårdsmässan på torget i Ö-vik 29maj. Nu ska vi tänka trägård ,balkonger, uterum och växthus! ......Kul!/ak

1 kommentar:

  1. Såg annonsen på mjölken på jobbet...har svarat på alla frågor...kan tyvärr inte komma på vad som gör mig till en äkta ångermanlänning;)
    Kram/Åsa Lind.

    SvaraRadera