lördag 10 juli 2010

kluckande kanna?
Nej!!! Detta är inte en kluckande kanna! Efter en händelserik natt som inte slutade förrän solen steg och tallarna kläddes i ett gyllene skimmer var den över! Rock pub med Hans Kasslers. 03.15 Skrev vi ut oss från Bruksgodset. Vi var tre haltande vänner som tog bilen hem efter att ha burit, riggat, lagat mat och serverat för att sedan diska undan ,städa och sedan bära tillbaka allt som tidigare burits fram! Väl hemma kunde vi konstatera att det hade varit en helt otroligt lyckad tillställning och att vi glada men med ömmande fötter borde sova. Kroppen ville sova men huvudet ville inte! Jag var tvungen att läsa några kapitel i min bok innan hjärnan hade varvat ner tillräckligt!
Man borde inte sova så här års! Här hos oss är det ljust hela natten och det är liksom om alla naturens färger skärper till sig för att synas ännu mer så där klockan 0300 bara för att man ska lägga märke till dom. Man borde inte sova!
Idag har det varit dagen efter och allt har gått lite långsammare och lite trögare men...jag har glaserat en ugn och satt den. Jag har hänklat och beskickat. Helena har haft en möhippa på besök och bruden har fått göra fina alster. Känns bra!
Inatt ska vi tuffa ut med båten och låta omvärlden leva utan oss ett par dagar och vi utan den. Ta ett natt bad för att sedan sova till klucket.....från vågorna för att sedan vakna och ta ett morgon dopp! Livet är till för att levas ända tills det att man dör!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar