söndag 18 juli 2010

Får får får? Nej får får inte får,får får lamm!

Idag har vi haft en helt otroligt rolig dag på Bruksgodset! Familjedag med lekar, go fika och djur!!Ett par hundra besökare hade möjlighet att njuta av sommaren bland får, hästar och ankor, hönor och en liten kanin. Pippi målade ansikten med önskade motiv och Madicken hjälpte barnen att måla mästerverk i glada färger. Luftgevärs skytte, bollkastning på burkpyramider mm! För att inte glömma ko bingo utan ko men väl med ett får! Soligt och vackert!!!! Jag hade den äran att vinna 1000svenska kronor genom att fåret råkade bajsa i rätt ruta!!!hipp hipp hurra!

Ni som missade detta kanske ni får en ny chans nästa sommar!

Jag drejade för öppen ridå och barnen följde arbetet med nyfikna ögon och mycket adekvata frågor! Måste det vara så kladdigt? Hur mycket mjölk måste få plats i en mjölkkanna? Hur många jordgubbar får plats i den där skålen?....Ibland köper vi jordgubbar och då blir det många men plockar vi dom vi har hemma är det inte så många! Hur stor skål ska man ha då? Hur vet man att det man drejar är högt nog?

Älskade, älskade små barn som lyfter själva livet i höjden med att inte krångla till saker med en massa strunt! Det är aldrig någon av mina kunder som tidigare frågat om skålens volym i antal jordgubbar! Mer sånt! Ulrik Ulander dagens hjälte som visade oss alla att en dag med fokus på det enkla och det roliga att vara tillsammans under extremt somriga förhållanden tar det mesta. Vuxna och barn huller om buller i en skön blandning! TACK Ulrik för att du är en sån fix och trix minister! Du kan få vem som helst att må bra!!!/ak



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar