måndag 7 juni 2010

På kurs med Kurt!

I dagarna två ska vi glada Bruksgodsare gå en krogutbildning i kommunens regi. Jag som inte är van att vara tyst och sitta still får brallorna full av myror! Som tur var hade vi lite hopp och stuts övningar på förmiddagen. Många intressanta frågeställningar och ställningstaganden.

Man kan ju undra vad tre glada lermakare ska med en krogutbildning till? Det är ju naturligtvis så att om ni besöker Bruksgodset under sommarens ljumma kvällar kan det hända att vi extra kneckar i baren eller serveringen. Just den delen av det hela är inte det som är mest spännande!!!! Det som kommer att lämna avtryck i era liv är när dom i köket extra kneckar hos oss i verkstan! Dom dagarna kommer att annonseras här på bloggen lite längre fram när schemat är spikat...missa inte detta!

Productionen står inte stilla i verkstan på något vis.. alstren torkar sakta men säkert för att i morgon brännas. I dag hade vi under fika pousen möjlighet att besöka Hans Hedberg museet som är beläget i Arkens lokaler. Min stora beundran till glasyrerna och de fantastiska former han har lånat i naturen. Stora ägg med en fantastisk yta och färg fångade mej! Men skönt var också att allt inte var bra...det tyder på en viss mänsklighet!/ak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar