söndag 6 juni 2010


Då har väl sommarsäsongen äntligen kommit igång på allvar. Nu när bussarna anländer, sommarstugor fylls, glassbilen levererar och Bruksgodset har haft sin KickOff .
Och leverera, det kommer vi verkligen att göra. Ta en titt på hemsidan så får ni se, för sysslolösa kommer varken vi eller våra besökande vänner att bli, kanonsommar rent ut sagt.


Det var inte utan att det kändes som i filmen "Vårat gäng ", där undomarna på söder i Sthlm sprudlar av kreativitet och skaparglädje, kul att se när generationer möts, stöts och blöts tillsammans, när bitarna faller på plats och alla drar åt samma håll, individualister till trots. Och bland oss alla som satt där, så finns det nog en näktergal likt Alice Babs som kan swinga till en sång i sommar.
Idag så firar vi Nationaldagen som vi svenskar har för vana att fira den, med notiser i tidningarna var vi ska fira och när vi ska göra det, och tro mej, snart också hur vi ska göra.
För någon impulsiv eufori är väl inte att förvänta sig i landet där lagom är bäst. Tycker i alla fall att vi kan fira oss själva på något vis, det förtjänar vi, HEJA PÅ, SVENSKA FOLK!!
Några som tjuvstartade firandet igår kväll var undertecknad med sällskap av AnnaKarin, Anna och Karin N. Efter en bra dag på jobbet, så här dan före dan, så kläckte Anna Ulander den alldeles utsökta och smakfulla idén med en surströmmingsmiddag och tillbehör på kvällskvisten.

Att få avsluta en bra dag, med sol, trevligt sällskap, inramat av ett vackert växthus och få smaka på den ädlaste av Nationalrätter, Måsens surströmming är en ynnest, och den kräva dessa stunder./eriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar