måndag 6 september 2010



Kollar in Vetenskapens värld och får ta del av naturens under medans jag skriver, allt från Gecco ödlan och Lotusblomman till kvalster och baciller, fantastiskt!
Kom till Bruksgodset i morse, trött, hålögd och tom i kreativiteten. bestämde mej för att städa och sortera, en måndagsidé jag var rätt ensam om eftersom AK och Helena ville skapa, det är klart dom får och ska.
Själv for jag hem tidigare efter att ha städat en stund. Ibland kommer inte saker och ting på beställning, oavsett om man vet vad man ska göra eller inte. Tankarna drar iväg och spretar åt alla möjliga håll och kanter, då ska man dra och göra något annat, det blev en annan dag idag, kan bli så.
For till stan, köpte mej en café Latte, ströläste lite tidningar och solen den sken.., tittade in mej på alla dessa människor som passerar längs Storgatan, tänkande, grubblande, bubblande, skrattande, springande och gående mot nya mål och medel, bland braiga och dåliga dagar, självsanerande Lotusblommor och självhäftande Geccoödlor.../eriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar